ANEM PER BON CAMÍ

60

Avui, dijous, 19 de febrer, sant Àlvar de Còrdova, St. Auxibi, St. Barbat, Sta. Belina, St. Conrad Confaloniero,  St- Conrad Placentino, St. Frederic, St. Gabí, St. Julià, St, Mansuet, St. Marcel, St. Publi, St. Quodvultdeus, St. Zambdas… ha estat un dia interessant per la GROBER.

Cada un dels 87 treballadors tindrà ingressat al seu compte en un plis-plas, el 60% d’una mesada… és un detall a compte del que Grober els va deixar a deure al llarg de l’any 2014 i la seva erràtica actuació mercantil.

Potser hi ha qui ja no s’enrecorda de comptar fins 60… vet ací un comptador de baixada,

  • També ha quedat clar una altra cosa: l’administrador concursal ha demanat que el personal seguís, dins les seves possibilitats, amb la vigilància… ha demanat 1 mes mentre aconsegueix una seguretat privada.

Aquesta foto, pel record, es fa fer el primer dia que els periodistas van assabentar-se de les guàrdies davant la Grober, era la primera semana de setembre,

http://www.diaridegirona.cat/economia/2014/09/05/empleats-grober-torns-evitar-que/686197.HTML

Bé aviat farem un resum de tota la sessió, ens acomiadem per aviu amb una música dels anys 60, el clip té moltes imatges en B/N però la tele era així en aquells anys, el color anava arrivant mica en mica…

Salut i a reconnectar!

Llorenç

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *